HERE WE ARE: Vestre Engvej 61 · 7100 Vejle · Tlf. 7583 2322 · Kontortid 7.30-15.30 · rosborg@rosborg-gym.dk


HF

Overvejer du at tage en hf-uddannelse, så er Rosborg Gymnasium & HF et godt sted. Som noget nyt kan du fra 2017 søge ind på hf direkte fra 9. klasse.

HF er en studieforberedende 2-årig ungdomsuddannelse, som giver dig en bred almen viden og færdigheder inden for områder som kultur, litteratur, matematik, naturvidenskabelige fag, fremmedsprog, samfundsforhold, kunstnerisk fag og idræt.

Tag din hf-uddannelse i et ungt og dynamisk læringsmiljø

På Rosborg får du fra 2017 mulighed for at vælge en af de følgende fire fagpakker, der alle er adgangsgivende til de fleste mellemlange videregående uddannelser.

HF Sundhed

HF Pæd

HF Tech

HF Force

Du kan se en oversigt over fagene i de enkelte fagpakker HER og du kan læse mere om vores HF- fagpakker i vores info-brochure HER

Uanset hvilken fagpakke du vælger, skal du have dansk A, engelsk B, kultur- og samfundsfaggruppe (historie B, religion C, samfundsfag C), matematik C, naturvidenskabelig faggruppe (biologi C,geografi C, kemi C) i 1. hf. Du skal fortsat have A- og B-niveaufagene og kultur- og samfundsfaggruppe i 2.hf, mens C-fagene afsluttes med eksamen i 1.hf.

Når du tilmelder dig hf-uddannelsen på Rosborg, skal du vælge enten idræt eller et af de kunstneriske fag billedkunst, design og arkitektur, dramatik, mediefag eller musik.

I løbet af det første år på hf skal du vælge den fagpakke og valgfag, som du skal følge i 2.hf. Vi vejleder dig selvfølgelig,  så du bliver klædt godt på til at vælge den fagpakke og valgfag, der passer bedst til dine mål og ønsker for din videre uddannelse. Som en del af din hf-uddannelse skal du også ud i praktikforløb, hvor det du lærer i undervisningen bruges i praksis.

Som HF-studerende på Rosborg har du mulighed for at deltage i alle skolens fritidsaktiviteter inden for sport, musik og andre kreative fag, elevråd, elevorganisationer, fester, studiekredse, m.m.

WEB & FILM: MARGINAL.DK