HERE WE ARE: Vestre Engvej 61 · 7100 Vejle · Tlf. 7583 2322 · Kontortid 7.30-15.30 · rosborg@rosborg-gym.dk


21. november 2017:

Rosborgelev med projekt om akademisk sprog i engelsk-opgaver

Forskerspirer nomineret til finale

Den 30. oktober 2017 afleverede 109 forskerspirer en synopsis til et forskningsprojekt i en af de fire kategorier: Naturvidenskab, humaniora, samfundsvidenskab og sundhedsvidenskab.

En dommerkomité har udvalgt de tre bedste fra hver kategori. Ved Projekt Forskerspirers afslutningsarrangement den 7. december præsenterer de 12 nominerede deres projekter. Herefter kårer departementschef Agnete Gersing fra Uddannelses- og Forskningsministeriet Årets én Forskerspire fra hver kategori.

Milena Simon Christensen, 3u, fra Rosborg Gymnasium & HF er nomineret i humaniora for sit projekt om Leksikalsk densitet og inventar i skriftlig engelsk.

Som nomineret skal Milena den 7. december vise sit projekt frem ved en udstilling. Udstillingen foregår præcis som når forskere fremlægger deres forskningsprojekter – nemlig med en ”poster”. En ”poster” er en stor plakat som kort og tydeligt formidler projektet for publikum.

Så nu får Milena travlt med at forberede poster til finalen på Københavns Universitet den 7. december. Skulle hun gå hen og vinde venter der ud over hæderen en kontant belønning på 20.000 kr.

STORT TILLYKKE til Milena med nomineringen!

Her kan du læse mere om de nominerede og projekt forskerspire: http://forskerspirer.ku.dk/nominerede-2017/

WEB & FILM: MARGINAL.DK