HERE WE ARE: Vestre Engvej 61 · 7100 Vejle · Tlf. 7583 2322 · Kontortid 7.30-15.30 · rosborg@rosborg-gym.dk


Bacchus

Bacchus, den romerske vingud, lægger navn til Rosborgs festforening. Der afholdes Bacchus-fester ca. 5 gange årligt, og der vil ofte være et tema med tilsvarende udklædning, musik, eventuelt live-bands og drikkevaresortiment. Bacchus-bestyrelsen vælges i januar/februar af alle interesserede på Rosborg, og alle, på nær afgangselever, kan stille op.

Bacchus-bestyrelsen står for valg at tema, musik og hvilken slags drikkevarer, der bliver solgt, men er åbne overfor ideer fra medstuderende, så alle har mulighed for at præge deres egne fester. Bacchus-festerne på Rosborg har efterhånden fået opbygget sig et vidtspændende renomme for at holde nogle utrolig varierede og interessante fester med forskellige live bands - både mindre lokale navne og større landsdækkende navne så som Magtens Korridorer, Morten Breum, Turboweekend, When Saints Go Machine og mange flere.

Til Bacchus-festerne kommer Rosborgs særligt unikke fællesskab virkelig til syne. Det er meget unikt for Rosborg, at eleverne kommer udklædt til festerne, men det er en af faktorerne, der skaber de hyggelige rammer for os alle.

Til sidst vil vi bare opfordre alle til at deltage i Bacchus-festerne, for uden jer ville der ikke være nogle.

FILM: Mød nogle af folkene bag Bacchus her...

WEB & FILM: MARGINAL.DK