Som elev på Rosborg Gymnasium & HF kan du deltage i f.eks. elevidræt og "Projekt frivillig". Læs mere på fanebladene herunder:

Tag en tørn som frivillig ved siden af din uddannelse, og få et diplom, du kan vedlægge dit eksamensbevis.

Projekt Frivillig er et tværministerielt initiativ, hvis formål er at engagere elever på landets kompetencegivende ungdomsuddannelser som frivillige i foreninger og organisationer. Initiativet giver også mulighed for at skabe kontakt mellem unge på en ungdoms-uddannelse og de frivillige foreninger.

Du finder Projekt Frivilligs hjemmeside HER.

Else Holme Behnk er frivillighedsvejleder på Rosborg. Kontakt Else på eb@slet-dette.rosborg-gym.dk


Kontakt Projekt Frivillig HER.

ElevIdræt er oprettet, for at elever på Rosborg Gymnasium & HF kan have glæde af hallen, når denne ikke er i brug. ElevIdræt er finansieret af et enkeltbeløb fra skolen, og kører herefter for egne midler. Det betyder, at alt nyt materiel vil blive finansieret af medlemmernes kontingent og foreningen selv betaler, når bolde eller udstyr smides væk eller går i stykker.

Hvis man vil være medlem, kan man kontakte kontoret og her betale et årligt kontingent på 100,- for adgang til hallen, halbooking og to kasser med alverdens udstyr. Her skrives også under på, at alle regler vil blive fulgt, og at aktiviteterne sker på eget ansvar.