Information til elever, forældre og personale - senest opdateret den 24. marts 2020 kl. 8:50

Rosborg holder lukket for alle elever og undervisere til og med den 13/4. Den planlagte undervisning afholdes virtuelt, og eleverne har mødepligt virtuelt. Elever skal holde øje med info på Lectio om undervisningen.

I forbindelse med Coronavirus (COVID-19) beder vi ALLE om at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger for at imødegå spredning af smitte. Det betyder helt konkret, at hvis sundhedsmyndighederne siger, at man ikke må tage i skole, så må man ikke tage i skole! Man må ikke mødes mere end 10 personer - det gælder både ude og inde. Derudover betyder det i vores hverdag, at man skal undlade håndtryk og ligeledes undlade at holde i hånd, kysse og kramme. Ligeledes opfordrer vi til, at man sørger for at have god afstand til andre (1 - 2 meter) og en god håndhygiejne ved at vaske hænder ofte og bruge håndsprit. Host og nys i din albuebøjning eller i et medbragt engangslommetørklæde, som smides direkte i skraldespanden. Det er skolens forventning, at alle elever og ansatte følger sundhedsmyndighedernes udmeldinger. 

Alle elever og ansatte, som konstateres smittede med coronavirus skal straks kontakte rektor (fx via Lectio).

Rosborgs rektor er løbende i kontakt med sundhedsstyrelsen, og der vil selvfølgelig komme info ud her på vores hjemmeside, på vores facebookside og på vores intranet Lectio, hvis der er nyt, der vedrører skolegangen.

 

Vi henviser i øvrigt til, at man løbende holder sig orienteret på myndighedernes informationsside, hvor man kan finde svar på typiske spørgsmål.