Information til elever, forældre og personale - senest opdateret den 11. august 2020

Hvis du har symptomer på Covid-19 (tør hoste, feber og/eller åndedrætsbesvær), så må du ikke møde på Rosborg. Kontakt din læge.

Hvis du bor sammen med en person, der er testet positiv med Covid-19 eller er under mistanke (sendt til test af lægen) for Covid-19, så må du IKKE møde på Rosborg. Heller ikke selvom om du ikke selv har nogle symptomer på sygdom. Kontakt rektor, hvis du har spørgsmål i den forbindelse.

Sundhedsmyndighedernes anvisninger skal overholdes – dvs. der er særlige regler om håndhygiejne, afstand. 

I forbindelse med Corona-virus (COVID-19) beder vi ALLE om at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger for at imødegå spredning af smitte. Det betyder helt konkret, at hvis sundhedsmyndighederne siger, at man ikke må tage i skole, så må man ikke tage i skole! Derudover betyder det i vores hverdag, at man skal undlade håndtryk og ligeledes undlade at holde i hånd, kysse og kramme. Vi opfordrer til, at man sørger for at have god afstand til andre (1 - 2 meter) og en god håndhygiejne ved at vaske hænder ofte og bruge håndsprit. Host og nys i din albuebøjning eller i et medbragt engangslommetørklæde, som smides direkte i skraldespanden. Det er skolens forventning, at alle elever, ansatte og gæster på skolen følger sundhedsmyndighedernes udmeldinger. 

Alle elever og ansatte, som konstateres smittede med coronavirus skal straks kontakte rektor (fx via Lectio).

Du kan læse Rosborg's mere detaljerede instruks for håndtering af personale og elever med symptomer på COVID-19 her.

Her kan du læse det brev, Rosborg har udsendt til alle skolens elever august 2020.

Rosborgs rektor er løbende i kontakt med Sundhedsstyrelsen, og der vil komme info ud her på vores hjemmeside, på vores facebookside og på vores intranet Lectio, hvis der er nyt, der vedrører skolegangen.

Vi henviser i øvrigt til, at man løbende holder sig orienteret på myndighedernes informationsside, hvor man kan finde svar på typiske spørgsmål.