HERE WE ARE: Vestre Engvej 61 · 7100 Vejle · Tlf. 7583 2322 · Kontortid 7.30-15.30 · rosborg@rosborg-gym.dk


6. maj 2017:

Filmfestival i Lido

Elevfilmfestival

Onsdag den 3. maj løb Rosborgs årlige elevfilmfestival af stablen. Det var igen i år Lido-biografen, der lagde de perfekte rammer til en hyggelig eftermiddag, hvor samtlige 11 mediehold hver havde fundet en film til festivalen.

Der blev dystet om tre priser:

Publikumsprisen gik til "Thin Foil" og Eskild V. Eriksen fra 3a
Juryens pris gik og til ”Thin Foil" fra 3e
Vejle Amts Folkeblad-prisen gik til "Operation P" fra 3e

STORT TILLYKKE til vinderne!

Juryen bestod i år af Søren Holik Rasmussen, mediefagslærer fra Fredericia Gymnasium; Chris Blæsbjerg, Producer på Mayday Film i Odense; Christina Desirée Jensen, filmscripter og kulturmedarbejder i Spinderihallerne, samt Mogens G. Jensen, kulturredaktør på Vejle Amts Folkeblad. De var kommet på en svær opgave, men var enige med publikum i, at Thin Foil var en den helt rigtige vinder.  

Tak til alle eleverne for en fantastisk festival og tak til juryen for at løse den svære opgave med at finde den rigtige vinder.

Stor tak til Lido for endnu en gang at lægge hus til festivalen og for at sponsorere vinderpræmier samt til Vejle Amts Folkeblad for den flotte præmie til vinderne af VAF-prisen.

”Thin Foil” er lavet af Eskild V. Eriksen fra 3.a med hjælp fra Emil Hedegaard (hovedrollen) og Andreas Cur begge fra 3a.

”Operation P” er lavet af Casper Jensen, Julius Thorp-Kjærruff, Line Djursaa og Elias Bock fra 3.e.

WEB & FILM: MARGINAL.DK