Bestil et Ungdomskort til de unge i huset, så er de godt kørende med bus og tog i hele jeres lokalområde – til skolen, til sport eller til alt det andet hverdagen byder på.

 

Et ungdomskort giver tid til dig selv og frihed til dit barn

Fri rejse i dit takstområde og billige billetter i resten af landet

Ungdomskortet giver ikke kun fri offentlig transport til uddannelsesstedet – de unge kan rejse ubegrænset i hele jeres takstområde, det vil sige den farve, I bor inden for.

Som om det ikke var nok, giver Ungdomskortet rejsefrihed med bus og tog i resten af landet til særligt lav pris. Læs mere om alle fordelene på ungdomskort.dk og dsb.dk.

 

Hvad koster et Ungdomskort?

Prisen for en elev på ungdomsuddannelse er 12,74 kr. pr. dag. En måned med 30 dage koster således 382,20 kr. Dertil et oprettelsesgebyr på 50 kr.

Hvis den unge er mellem 16.-19 år og er uden for uddannelse, så koster det 22,20 kr. pr. dag.

Så kan man rejse frit hele dagen – jo mere man rejser, jo mere sparer man.

 

Hvordan får I et Ungdomskort?

Unge på ungdomsuddannelser skal først godkendes til et Ungdomskort. Man bliver godkendt på Ungdomskort.dk ved at logge ind med NemID fra forsiden på Trin 1. Efter

godkendelsen bestiller og betaler I på trafikselskabernes selvbetjeningssystem Mit Ungdomskort (Trin 2). Du får kortet tilsendt med posten cirka 10 hverdage efter, at du har bestilt og betalt det.

BEMÆRK: Der kan være længere ekspeditionstid op mod studiestart, så bestil i god tid.