Rosborg Gymnasium & HF er en åben og levende skole. Her opnår du et fagligt fundament, der sikrer dine fremtidsmuligheder og vejen til videre uddannelse. Rosborg har flotte faciliteter og er præget af højt engagement i undervisningen og mange sociale aktiviteter med fokus på fællesskab og mangfoldighed.

Vi har plads til alle – også til dig!

 

Rosborgs vision

Rosborg Gymnasium & HF skaber dygtige, engagerede og nysgerrige unge, der lærer og udvikler sig sammen med andre i forpligtende fællesskaber.

 

Rosborgs værdier

Engagement

På Rosborg møder du engagerede lærere og elever samt et læringsmiljø, hvor du har mulighed for at udnytte dit potentiale fuldt ud.

Vi har høje forventninger til os selv og hinanden. Vi forventer, at du har lysten til at være med og viljen til at yde en indsats.

 

Mangfoldighed

I et forpligtigende fællesskab på Rosborg giver vi hinanden plads som mennesker med vidt forskellige baggrunde, interesser og verdenssyn. Du møder en bred vifte af fag, aktiviteter og muligheder – og mange forskellige kammerater og medarbejdere. Du tilegner dig nye faglige og personlige kompetencer i balance mellem individualisme og fællesskab.

 

Fornyelse

Rosborg er en skole præget af nysgerrighed, faglig og pædagogisk udvikling. Vi arbejder med den nyeste viden i fagene, anvender varierede arbejdsformer og fornyer os løbende. Du får de bedste muligheder for at fordybe dig, stille spørgsmål og finde svar og nye, innovative løsninger.

 

På Rosborg får du et stærkt grundlag for fremtiden.