HERE WE ARE: Vestre Engvej 61 · 7100 Vejle · Tlf. 7583 2322 · Kontortid 7.30-15.30 · rosborg@rosborg-gym.dk


Cambridge certificate

Cambridge Certificate - til dig, der simpelthen ikke kan få engelsk nok!

Fra september 2004 kan Rosborg tilbyde særligt interesserede elever og kursister mulighed for at udvide deres engelskkundskaber med henblik på studie- og karriereophold i den engelsktalende verden.

Cambridge Certificate er en internationalt anerkendt eksamen for alle, der ikke har engelsk som deres første sprog. Certifikatet giver adgangsmuligheder til over 3000 universiteter og højere læreanstalter i den engelsksprogede verden, foruden fordele i kampen om attraktive udenlandske arbejdspladser.
Indholdsmæssigt fokuserer Cambridge Certificate på en udvidet kommunikationsevne og sproglig kompetence. Kurset er således bredt sprogligt orienteret.

Niveaumæssigt er Cambridge Certificate af en sværhedsgrad, der svarer til 3g, men af praktiske grunde skal danske elever og kursister tage eksamen i slutningen af 2g.


Undervisningen er gratis og ligger uden for det normale skema. Materialer og tilmelding til eksamen er derimod den studerendes eget ansvar og udgør en udgift på ca. 2000,-. 

Folk uden for skolen kan deltage i undervisningen mod et vederlag.

Vil du vide mere, kan du klikke på dette link - her informeres om Cambrige ESOL, CAE-level, der er det niveau, der vil blive tilbudt på Rosborg. Endvidere kan du kontakte Jacob Lönneker

WEB & FILM: MARGINAL.DK