HERE WE ARE: Vestre Engvej 61 · 7100 Vejle · Tlf. 7583 2322 · Kontortid 7.30-15.30 · rosborg@rosborg-gym.dk


CENSOR

Velkommen som censor ved den mundtlige eksamen 2017 på Rosborg Gymnasium & HF.

Du finder det enkelte holds undervisningsbeskrivelse på Lectio: https://www.lectio.dk/lectio/204/default.aspx

Vælg klassen, som du vil se studieplanen for, og klik på studieplan. Herfra kan du klikke dig videre ind på undervisningsbeskrivelserne for de enkelte hold, eleverne i klassen følger.

På hvert enkelt hold kan du se eksaminationsplanen i skemaet. Der kan evt. forekomme justeringer før ekamensdagen, og de vil i så fald fremgå i skemaet.

 

SÆRLIG INFO TIL CENSORER i AT, KS og NF

Eleverne på Rosborg Gymnasium & HF har i år afleveret deres AT-synopsis/ KS-synopsis/ NF-evalueringsopgave digitalt. Det betyder, at synopser/opgaver er leveret og tilgængelige digitalt på Lectio for censorer fra Lectioskoler under fanen opgaver/eksamen. Censorer fra skoler der ikke anvender Lectio vil få synopser og/eller evalueringsopgaver tilsendt på mail.

TRAFIK & PARKERING

Da der ofte er tæt morgentrafik på motorvejene omkring Vejle og i Vejle midtby, gør vi opmærksom på, at dette kan medføre forsinkelser, hvis man kører i bil til Rosborg.

Ved ankomst til Rosborg fremgår det, af skiltningen på P-pladsen, at der er parkeringsrestriktioner. Disse er ophævet i eksamensperioden, og det er derfor ikke nødvendigt med særlig tilladelse på vores parkeringspladser. Se P-kort og lokaleoversigt her 

Skolen byder på formiddagskaffe og frokost

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

WEB & FILM: MARGINAL.DK